T +31 (0)485 800 684
M +31 (0)6 5111 2411
E klik hier om ons te mailen

T +31 (0)485 800 684
M +31 (0)6 5111 2411
E klik hier om ons te mailen

Hebe van Lierop-du Pré

Eigenlijk vind ik het zelf ook wonderlijk. Wonderlijk dat ik gedichten kan schrijven ‘zonder er bij na te denken’. Inderdaad, ik denk niet, ik voel. Mijn hart spreekt en de teksten rollen er als vanzelf uit. Veel over gevoelens die we allemaal kennen en dus herkennen. Ook over fantasie, over iets wat jou bezig houdt als jij me dat vertelt. Haha, nu bedenk ik dat het gedichtenboekje van Bernie en mij daarvan het bewijs is.

 

Er zijn lieve vriendinnen die ik elke dag een berichtje stuur. Soms vergeet ik het, maar niet vaak. Nooit op dezelfde tijd, soms ‘s morgens vroeg, soms ‘s avonds laat en vaak ergens daar tussenin. Ooit daarmee begonnen met een lieve vriendin die troost en opbeurende woorden hard nodig had. En we zijn er nooit meer mee gestopt.

Dus ja, als ik nog eens een bundel wil maken zonder er iets voor te doen, kan ik uit duizenden gedichten/teksten tappen! Maar ja, als ik dan bezig ben met ‘overschrijven’, schrijf ik nieuwe net zo snel..hahaha!

 

Tot de volgende keer!

 

Lieve groetjes Hebe

Gedicht van de maand

Iedere maand plaatsen we een gedichtje van Hebe

 

Niet alleen 

 

Het is leeg
het is stil
het is saai
zo zonder jou

 ik leef
en beleef
de stilte alleen 

Ik hoor
dat je zegt
leef
en beleef
je leven niet alleen
je bént niet alleen
ik ben bij jou
ik leef in jou
ik ben deel van jou 

Door mij
bén jij
en kun jij
er zijn
voor mij
voor jij
voor velen
die er zijn
dankzij wij

0
    0
    Winkelmand
    Winkelmand is leegVerder winkelen